Dorpsplein 1 | 3690 Zutendaal | +32-89713269 | info@robuust-lekker.be Navigeer naar Bel direct Mail ons

Koffie.jpg

Over Robuust

Het is alweer van oktober 2003 geleden dat wij de exploitatie van Brasserie Lido (Lanaken) begonnen. Na 17 succesvolle jaren werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en kregen wij de mogelijkheid ons in een nieuwbouwpand in Zutendaal te vestigen. Het concept “ROBUUST“ vertaalt alle ervaringen die wij tot de dag van vandaag in onze horeca-carrières opgedaan hebben. 

Gertjan houdt zich dagdagelijks bezig met het operationele gedeelte van het restaurant, personeelszaken en het begeleiden van het toeristisch info-punt. Patrick heeft de leiding in de keuken en houdt zich achter de schermen met name bezig met de financiële aspecten, marketing- en het inkoopbeleid. 

Gertjan Polak (1976)
de Rooi Pannen Tilburg – Opleiding Horeca Ondernemer

Patrick Ottenheijm (1979)
Hoge Hotelschool Maastricht – Hotel & Business Management 
 

Zonder ons team zijn we nergens! 

Wij werken inmiddels al meer dan 10 jaren samen met Jurgen Beelen (Syntra koks/restaurant-opleiding). Hij is horeca-specialist en richt zich momenteel met name op de operationele kant van de keuken en is een vaste en belangrijke waarde binnen ons team.

Ons team bestaat verder vooral uit een leuke groep parttimers, studenten en flexi’s. Ben je op zoek naar een leuke job mag je ons altijd een mailtje sturen naar info@robuust-lekker.be

over-ons-2.jpg